OptiMSM-jauhe, 250 g

OptiMSM-jauhe, 250 g
10,95 €
( 43,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon rawfood superfood vegaaninen
OptiMSM nivelten hyvinvointiin

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Puhdistamon OptiMSM ja MSM+C, voittivat terveystuotekauppiaiden liiton vuoden 2015 urheiluvalmisteen palkinnon! Testaa itse ja totea terhakoittava teho!

OptiMSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. OptiMSM soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit).
Suositeltava päiväannos: 1/2 – 2 tl (ylläpito), 1 – 3 rkl (terapeuttinen annostus). Annostus kannattaa jakaa useampaan osaan päivän aikana. Nauti esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla.

Käyttö: Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten OptiMSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita sitä veteen esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa. Aloita jauheen käyttö pienellä annostuksella (1/2 tl) ja nosta käyttömäärä vähitellen korkeammaksi (2 tl - 3 rkl).

Puhdistamon OptiMSM + C on mm. sisältämänsä C-vitamiinin ansiosta on eräs parhaista mahdollisista tuotteista luonnolliseen kollageenin muodostamiseen, joka näkyy suoraan kynsien, ihon, hiuksien ja nivelten kunnossa. Tästä syystä se valittiinkin Vuoden 2015 Urheiluvalmisteeksi. On hyvä pitää kuitenkin mielessä, että OptiMSM:ää käytettäessä on hyvä nauttia C-vitamiinia sen imeytymisen tehostamiseksi ja tehon varmistamiseksi. C-vitamiinin voi nauttia erikseen, tai sitten napata MSM+C-valmisteen, jossa se on lisätty orgaanisessa muodossa.

MSM voi myös pitkällisen käytön seurauksena kuluttaa kehon molybdeeni hivenainevarastoja. Tästä syystä pelkkää OptiMSM:ää on syytä käyttää kuuriluontoisesti. Mikäli tässä haluaa päästä helpolla, voi napata taas kerran MSM+C-valmisteen, jossa molybdeenikin on luonnollisesti lisätty mukaan. Näin ollen sen käyttöä ei tarvitse kuurittaa.
Opti MSM on suuressa suosiossa ihon, hiusten, nivelten ja lihasten hyvinvointista kiinnostuneiden keskuudessa. Opti MSM:ää käyttävät myös lukuisat kuntoilijat ja urheilijat sekä venyyttä vaativien lajien (kuten joogan) harjoittajat.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.HUOM! Tuote sisältää kosteudenimupussin, jota ei ole tarkoitus syödä. Kosteudenimupussit siältävät piioksidia. Vaikka aine ei ole myrkyllistä ihmiselle, sitä ei ole tarkoitettu nautittavaksi. Pussien sisältämä aine ei kuitenkaan pääse kosketukseen tuotteen kanssa.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220010,6430039221000
 • Ainesosat: Puhdistamo OptiMSM ravintosisältö:
  Energiaa - 0 kcal
  Proteiinia - 0g
  Hiilihydraatteja - 0g
  Rasvaa - 0g

  ingredienser:
  MSM (metylsulfonylmetan)
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, rawfood, superfood, vegaaninen