Opti MSM, 250 g

Opti MSM, 250 g

Normaali hinta: 12,95 €

Special Price 10,95 €

( 43,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Opti MSM on suuressa suosiossa!

”OptiMSM:ää olen suositellut, se kun ainakin itselläni on auttanut siihen, että treenini sujuvat paremmin sekä treenien jälkeinen olo on miellyttävämpi.”

- Kati, Helsinki”Opti MSM on ehdottomasti suosikkini! Sekoitan sitä aina kovan treenin jälkeen veteen amlan kera. Tämä juoma ehkäisee kauheimmat jumit ja näin auttaa palautumisessa. Opti MSM tekee myös hyvää hipiälleni!”

- Maimi"Hiukset, Iho ja Kynnet tykkäävät ja kukoistavat Opti MSM:llä! Eikä maksallekkaan huonoksi :)"

- Sari

Yksityiskohdat

Huippusuosittu Opti-MSM on maailman puhtainta MSM-jauhetta - ja noussut suureen suosioon Ruohonjuuren laatutietoisten asiakkaiden keskuudessa. MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti.

MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon, kynsien ja hiusten kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit).

Pitkät perinteet omaava yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition-yritys valmistaa Opti-MSM:aa nelinkertaisen tislausmenetelmän avulla, jolloin jauheesta saadaan farmakologisen puhdasta 99.9% MSM-jauhetta. Opti-MSM tuotteet ovat ainoita, joilla on suoritettu kaksoissokkotutkimuksia ja joilla on takanaan vahva tieteellinen näyttö.

Suositeltava päiväannos:
1/2 – 2 tl (ylläpito), 1 – 3 rkl (terapeuttinen annostus). Annostus kannattaa jakaa useampaan osaan päivän aikana. Nauti esimerkiksi 1 tl aamulla ja 1 tl illalla.

Kuinka käyttää MSM-jauhetta:
Sekoita sellaisenaan veteen tai mehuun. Parhaiten MSM toimii yhdessä C-vitamiinin kanssa, eli sekoita MSM-jauhetta veteen parhaassa tapauksessa esimerkiksi C-vitamiinipitoisten marjajauheiden tai tuoreen sitruunamehun kanssa. Aloita MSM-jauheen käyttö pienellä annostuksella (1/2 tl) ja nosta käyttömäärä vähitellen korkeammaksi (2 tl - 3 rkl).

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Opti MSM on suuressa suosiossa ihon, hiusten, nivelten ja lihasten hyvinvointista kiinnostuneiden keskuudessa. Opti MSM:ää käyttävät myös lukuisat kuntoilijat ja urheilijat sekä venyyttä vaativien lajien (kuten joogan) harjoittajat.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430043700072,6430056281575
  • Ainesosat: Ainesosat: 99.9% metyylisulfonyylimetaani
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: MSM
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen