Omenaviinietikka, 500 ml

Omenaviinietikka, 500 ml
5,65 €
( 11,30 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Todellinen terveyspommi ja mahtava maustaja!

Yksityiskohdat

Tämä terveysvaikutuksillaankin terhakoittava etikka on valmistettu luomuviljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä.

Omenaviinietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenaviinietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenaviinietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

Omenaviinietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

VINKKI: Lisää omenaviinietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenaviinietikassa oleva happo tappaa mikrobeja ja bakteereja ja sillä onkin on antiseptinen ja antibioottinen vaikutus. Omenaviinietikkajuomaa nauttimalla teet myös palveluksen verisuontesi terveydelle.

Omenaviinietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Lisätiedot

  • EAN: 8006165393713
  • Ainesosat: Ainesosat: Omenaviinietikka*
    * = Luomulaatua.

    Happopitoisuus 5%.
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen