Omenasiirappi (omenamehutiiviste makeutukseen), 350 g

Omenasiirappi (omenamehutiiviste makeutukseen), 350 g
6,45 €
( 18,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Matkalippusi makeampaan elämään!

Yksityiskohdat

Pelkästään tiivistettyä omenamehua sisältää tämä mahtava makeuttaja, joka sopii käytettäväksi kaikkeen, mihin lisämakeutta vaan kaipaat.

Omenamehutiiviste eli omenasiirappi on lisäaineeton makeuttaja - ja terveellisempi vaihtoehto esimerkiksi valkoiselle sokerille. Testaa ja ihastu monikäyttöisyydestä!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722314559
 • Ainesosat: Ainesosat: Omenamehu*
  * = Luomulaatua.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1248 kJ/294 kCal
  Proteiini < 0,6 g
  Hiilihydraatti 73 g
  mistä sokereita 66 g
  Rasvaa < 0,5 g
  joista, tyydyttyneitä < 0,1 g
  Suola < 0,1 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Siirapit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen