Omenasiiderietikka + manuka, 500 ml

Omenasiiderietikka + manuka, 500 ml
25,69 €
( 51,38 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood
Terhakoittava terveysetikka avuksi myös kilojen karkotukseen!

" Omenaviinietikka on stydiä hampaille, joten kannattaa nauttia esimerkiksi pillin kautta tai shottina veden kanssa."

- Hanna“Aivan törkeen hyvää salaatin joukkoon sekoitettuna ja piristää kroppaa kummasti, jos nauttii tilkan shottina aamuisin”

- Mariel

Yksityiskohdat

Tässäpä terveydeksesi mainio yhdistelmä omenasiiderietikkaa ja manuka-hunajaa. Tämän tuotteen nauttiminen on suosittua ruuansulatuksesta huolehtivien asiakkaidemme keskuudessa.

Green Bayn manuka-hunajalla rikastetun omenasiiderietikan ehdottomia etuja muihin omenaviini- tai -siiderietikoihin verrattuna ovat maun lisäksi ensiluokkainen sisältö: omenasiiderietikan lisäksi pullossa on peräti 25 % 10+-kertoimella varustettua, arvokasta manuka-hunajaa! Tämä etikka on siis varsin kustannustehokas valinta hyvinvointinsa buustaamiseksi!

Sisältämänsä manukankin vuoksi mukavan makoisalta maistuva Green Bay-omenasiiderietikka laittaa kroppaan vipinää. Testaa ja totea terhakoittavat teho ihan itse!

Nauti tätä herkullista omenaviinietikkaa kaksi ruokalusikallista päivässä.

PS: Tämän huippulaadukkaan ja aidosti raa´an omenasiiderietikkapullon pohjalla oleva sakka kuuluu asiaan. Se kertoo sen, ettei tuotetta ole pastöroitu.

Omenaviinietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää runsain määrin mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenaviinietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenasiiderietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

VINKKI: Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060138630161,5060138631120
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Omenaviinietikka* (70 %), manuka-hunaja 10 + (25 %), apilahunaja * (5 %)
    *= luomulaatua
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood