Omenasiiderietikka + manuka, 500 ml

Omenasiiderietikka + manuka, 500 ml
25,69 €
( 51,38 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood
Terhakoittava terveysetikka avuksi myös kilojen karkotukseen!

" Omenaviinietikka on stydiä hampaille, joten kannattaa nauttia esimerkiksi pillin kautta tai shottina veden kanssa."

- Hanna

“Aivan törkeen hyvää salaatin joukkoon sekoitettuna ja piristää kroppaa kummasti, jos nauttii tilkan shottina aamuisin”

- Mariel

"Loistavaa tavaraa kun flunssa iskee - tästä korkillinen suoraan kurkkuun useita kertoja päivän mittaan, ni helpottaa. Myös matkalle mukaan vatsan toiminnan takaamiseksi."

- Mikko

 

Yksityiskohdat

Tässäpä terveydeksesi mainio yhdistelmä omenasiiderietikkaa ja manuka-hunajaa. Tämän tuotteen nauttiminen on suosittua ruuansulatuksesta huolehtivien asiakkaidemme keskuudessa.

Green Bayn manuka-hunajalla rikastetun omenasiiderietikan ehdottomia etuja muihin omenaviini- tai -siiderietikoihin verrattuna ovat maun lisäksi ensiluokkainen sisältö: omenasiiderietikan lisäksi pullossa on peräti 25 % 10+-kertoimella varustettua, arvokasta manuka-hunajaa! Tämä etikka on siis varsin kustannustehokas valinta hyvinvointinsa buustaamiseksi!

Sisältämänsä manukankin vuoksi mukavan makoisalta maistuva Green Bay-omenasiiderietikka laittaa kroppaan vipinää. Testaa ja totea terhakoittavat teho ihan itse!

Nauti tätä herkullista omenaviinietikkaa kaksi ruokalusikallista päivässä.

PS: Tämän huippulaadukkaan ja aidosti raa´an omenasiiderietikkapullon pohjalla oleva sakka kuuluu asiaan. Se kertoo sen, ettei tuotetta ole pastöroitu.

Omenaviinietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää runsain määrin mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenaviinietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenasiiderietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

VINKKI: Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060138630161,5060138631120
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Omenaviinietikka* (70 %), manuka-hunaja 10 + (25 %), apilahunaja * (5 %)
    *= luomulaatua
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood