Omenasiiderietikka, hunaja-inkivääri, 500 ml

Omenasiiderietikka, hunaja-inkivääri, 500 ml
5,95 €
( 11,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Tämän omenaviinietikan vatsasi ostaisi!

Yksityiskohdat

Foodin-sarjan hunajalla ja inkiväärillä ryyditetty omenasiiderietikka on kokonaisvaltaisesti fiksu valinta! Sisältämänsä inkiväärin ansiosta se parantaa ruuansulatusta ja tukee vatsan hyvinvointia.

Suodattamattomasta luomuomenamehusta valmistettu, pastöroimaton omenasiiderietikka on fiksu ja edullinen tuki terveydelle! Kaikkien omenasiiderietikoiden "äiti": täydellinen vaihtoehto esimerksiksi salaattien tai kulauteltavienkin ryydittämiseen.

Omenasiiderietikka on noussut suureen suosioon etenkin ruuansulatuksen toimintaa ja vatsan hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

pH-arvo: 4.25 - 5.00.

Tämän tuotteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa vastustuskykyä ja parantaa ruuansulatusta.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Ravinteikkaan omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

VINKKI: Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Omenasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218107
  • Ainesosat:

    Omena*, hunaja, inkivääri*

    * = Luomulaatua

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu