Omenasiiderietikka, 500 ml

Omenasiiderietikka, 500 ml
3,95 €
( 7,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Foodin omenasiiderietikka on kokonaisvaltaisesti fiksu valinta!

“Raikas maku, joka sopii juomaan sekä salaattiin. Ja vatsa kiittää.”

- Masu

"Keittiöni kulmakivi, suolan ja oliiviöljyn lisäksi. Päivittäisessä käytössä, “aamuliemiin”, salaatinkastikkeisiin, ja myös ruualaitossa - auttaa aminohappoja pilkkoutumaan! Hyvä maku!"

- Elina 

"Pakollinen aamuveden seassa - upgreidaa veden lipittämisen ihan toiselle levelille! :)"

- Jasmini

Yksityiskohdat

Suodattamattomasta luomuomenamehusta valmistettu, pastöroimaton omenasiiderietikka on fiksu ja edullinen tuki terveydelle! Kaikkien omenasiiderietikoiden "äiti": täydellinen vaihtoehto esimerksiksi salaattien tai kulauteltavienkin ryydittämiseen.

Omenasiiderietikka on noussut suureen suosioon etenkin ruuansulatuksen toimintaa ja vatsan hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

pH-arvo: 4.25 - 5.00.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Ravinteikkaan omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Omenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

VINKKI: Lisää omenasiiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218091
  • Ainesosat:

    Omena*

    * = Luomulaatua

  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Omenaviinietikka
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen