Kupliva omenajuoma (Apfelschorle), 330 ml

Kupliva omenajuoma (Apfelschorle), 330 ml
3,15 €
( 9,55 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Proviant Apfelschorle vie mielesi ja kielesi Berliinin perukoille - mukavaa matkumatkaa!

Yksityiskohdat

Proviant Apfelschorle on hiilihapotettu, kuplivainen omenajuoma, joka sillä sekunnilla vie sekä mielesi että kielesi Berliinin perukoille! 

Tässä jalossa janonsammuttajassa paiskaavat menestyksekkäästi kättä luomulaatuinen, parhaimmista omenoista puristettu mehu ja hiilihapotettu vesi. Koko raikkaanmakuinen rakennelma on vielä ryyditetty ripauksella luomusitruunaa - joka takaa sen, että makuhermosi taatusti helähtelevät! Kietaise kitusiisi ja innostu itsekin!

Proviant-sarjan juomat ovat hyvän mielen herkkuja - ne eivät sisällä muuta kuin tuorepuristettua hedelmämehua, ripauksen luomulaatuista ruokosokeria ja puhdasta, hiilihapotettua vettä. Maista ja ihastu itsekin!

Proviant-juomatehdas perustettiin vuonna 2009, kun kolme laatujuomia rakastavaa koulukaverusta löi hynttyyt yhteen. Homma alkoi kotitekoisten smoothieiden väsäämisellä ja myymisellä Berliinin Kreuzbergissä.

Proviant-sarjan perustajakaverusten mottona on alusta lähtien ollut: "PROBIER MAL KÖSTLICH STATT KÜNSTLICH" - eli kokeile herkullista keinotekoisen sijaan.  Kaikki Proviant-juomat onkin loihdittu aidoista aineksista eivätkä lisäaineet näiden kukkeiden kulauteltavien liepeilläkään livu.

Lisätiedot

 • EAN: 4260178730109,4260178730185
 • Ainesosat:

  Vesi, luomuomenamehu (60%), luomusitruunamehu (1%)

  (hiilihapotettu mahtijuoma)

  Ravintosisältö/ per 100ml
  energia 113 kj / 27 kcal
  hiilihydraatit 6.4 g
  proteiini <0.1g
  rasva <0.1g

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Limonadit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen