Omena-päärynävohveli, 175 g

Omena-päärynävohveli, 175 g
2,95 €
( 16,86 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu
Hedelmäinen vohveli-ihanuus!

Yksityiskohdat

Herkullisia hollantilaistyylisiä luomulaatuisia vohveleita, joissa ihana omena-päärynätäyte sekä herkullinen rapea kuori. Maistuva kahvileipä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722300316
  • Ainesosat: Ainesosat: Vehnäsiirappi*, vehnäjauho*, margariini* (kasviöljy, -rasva (ei kovetettu), emulgointiaine soijalesitiini, voiaromi, sitruunahappo), omenasiirappi* (6%), omena-ja päärynätiiviste* (5%), hunaja, glukoosisiirappi*, emulgointiaine soijalesitiini, invertoitu sokerisiirappi*, sitruunahappo, munajauhe*, merisuola, kaneli, nostatusaine (sodium bikarbonaatti). *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Vohvelit
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu