Omena-päärynä-hirssipuuro, 250 g

Omena-päärynä-hirssipuuro, 250 g
4,79 €
( 19,16 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Voimaa ja vitaalisuutta vauvan elämään!

Yksityiskohdat

Hollen gluteeniton omena-päärynä-hirssipuuro on valmistettu luomulaatuisista esikypsytetyistä täysjyvähirssistä sekä herkullisesta omenasta ja päärynästä. Sopii kiinteän ruoan aloittamiseen 6 kuukauden iässä neuvolan ohjeita noudattaen. Hirssipuuro sopii myös erilaisten ruokien perustaksi iän ja ruokatottumusten mukaan. Maidoton ja makeuttamaton.

Holle on maailman vanhin luomulastenruokien valmistaja, joka on tehnyt jatkuvaa laatutyötä jo vuodesta 1930. Tuotekehityksessä tärkeintä on pienen vauvan ja kasvavan lapsen tarpeet. Holle-tuotteet valmistetaan luomu- ja/tai biodynaamisesti (Demeter) viljellyistä raaka-aineista. Holle-lastenruokatuotteet eivät taatusti sisällä: geenimuunneltuja ainesosia, lisättyä sokeria, lisättyjä aromiaineita ja maunparantajia, lisättyjä väriaineita, lisättyjä säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7640104953111
  • Ainesosat: Ainesosat: Täysjyvähirssi*, omenahiutale* (5%) (omenasose*, riisi*), päärynähiutale* (5%) (päärynäsose*, riisi*), B1-vitamiini. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Puurot
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen