Omena-mangosose, alk. 4 kk., 90 g

Omena-mangosose, alk. 4 kk., 90 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lumoava luomusose hedelmistä näppärässä pussissa!

Yksityiskohdat

Herkullista luomulaatuista hedelmäsosetta näppärässä pakkauksessa. Helppokäyttöinen pakkaus on helposti sujautettavissa kassiin. Nämä soseet ovat erityisesti lasten mieleen, ja niitä käyttävät myös urheilijat. Nyt ei tarvitse kaivaa kassin pohjalta enää nahistuneita hedelmiä välipalaksi, vaan voi kätevästi imeä herkullisen hedelmäsoseen suoraan pakkauksesta.

Suositus:

Syötä sosetta lapsille lusikalla, pitkittynyt imeskely voi edistää hampaiden reikiintymistä.

Hollen korkealaatuiset ja herkulliset soseet ovat parasta Demeter-laatua. Ne ovatkin oivallinen valinta paaperosi parhaaksi.

Pakattu suojakaasuun. Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä, avattu pakkaus jääkaapissa korkeintaan 2 vrk. Pidä korkki lapsen ulottumattomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7640161871939
 • Ainesosat: Ainesosat: omena* 80 %, mango* 20 %. *= biodynaamisesti tuotettu.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 246 kJ (58 kcal)
  Rasva 0,13 g
  josta, tyydyttyneitä 0,03 g
  Hiilihydraatti 12,9 g
  josta sokereita* 12,1 g
  Proteiini 0,41 g
  Suola 0,005 g
  *= sisältää vain raaka-aneiden oman sokerin.
 • Alkuperämaa: Sveitsi
 • Tuotetyyppi: Hedelmät, Soseet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen