Omega Oil -kalaöljy, 150 ml

Omega Oil -kalaöljy, 150 ml

Normaali hinta: 23,90 €

Special Price 5,00 €

( 33,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Vastuullisesti tuotettu kalaöljy tekee eetvarttia aivoille, sydämelle ja näkökyvylle!

Yksityiskohdat

Tämän Supertarjouksen poimit mukaasi päiväyksellä 26.2.2020


No nyt nappasi! Tässäpä terveytesi tueksi ekologinen ja jäljitettävä kalaöljy, joka on sekä vastuullinen että vahvasti omega-3 -rikas valinta sydämen, aivojen ja silmien hyvinvointiin. Se on laadukas, helppokäyttöinen ja raikkaan appelsiinin makuinen. Puhdas, luonnollinen kalaöljy on jäljitettävissä tuotteen eränumeron mukaan.

Bioteekin omega-3-kalaöljy on vahva valinta - teelusikallinen päivässä riittää! Päiväannos 5 ml (1 tl) nautitaan sellaisenaan tai valmiiseen ruokaan sekoitettuna. Päiväannos eli 5 ml sisältää 1460 mg omega-3-rasvahappoja, josta 360 mg EPA:a ja 910 mg DHA:ta.

Appelsiininmakuinen kalaöljy on puristettu villinä ja vapaana elävistä turskakaloista Norjan rannikolta. Öljy puristetaan pyyntialuksella heti pyynnin jälkeen öljyksi. Kalastusalue on jäljitettävissä kalastusalukselle asti (tuotteessa olevalla eränumerolla). Tuotteen Friend of the Sea –sertifiointi takaa kestävän kalastuksen.

Luonnollinen triglyseridimuoto – öljyn kemiallinen käsittely minimoitu.

Bioteekin Omega 3 -kalaöljyn sisältämä:

• DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina (min 250 mg DHA)
• DHA edistää näön pysymistä normaalina (min 250 mg DHA)
• EPA ja DHA edistävän sydämen normaalia toimintaa (yht. min 250 mg)

Friend of the sea -sertifikaatti
Puhas+ Premium omegoilla ovat voitta tavoittelemattoman ja puolueettoman Friend of the sea sertifioituja! Tämä takaa eettisemmän tuotannon, sen ettei niitä ole valmistettu uhanalaisista kaloista. Tuotteet ovat myös vastuullisemmin valmistettu ja helppo jäjittää. Lisätietoja löydät täältä: http://www.friendofthesea.org/

Testaa ja totea teho! Laadunkin maistat varmasti!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ethän jätä myöskään tätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että kalaöljy ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620700504
 • Ainesosat:

  CodMarine® kalaöljy villinä uiskellenneista turskakaloista, luontainen aromi (appelsiini), hapettumisenestoaineet (rosmariini- ja tokoferoliuute).

  Päiväannos 5 ml (1 tl) nautitaan sellaisenaan tai valmiiseen ruokaan sekoitettuna. Ei ruoanvalmistukseen.

  5 ml sisältää 1460 mg omega-3-rasvahappoja, josta 360 mg EPA:a ja 910 mg DHA:ta.

 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Kalaöljyt
 • Ominaisuudet: laktoositon