Omega junior, 81 g

Omega junior, 81 g
18,95 €
( 233,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Lasten paras kalaöljyvalmiste.

Yksityiskohdat

Bioteekin Omega Junior on maistuva geelipala, joka sisältää runsaasti kalaöljyä. Se on lapsille suunniteltu mansikan- ja sitruunanmakuinen pureskeltava omega-3-valmiste.

Tuotteen sisältämä DHA-rasvahappo ylläpitää normaalia aivotoimintaa ja näkökykyä, kun päiväannos on 250 mg. Tämä saadaan nauttimalla vähintään 1 Bioteekin Omega Junior geelipala päivässä.

Omega Junior on ekologinen valinta:

Friend of the sea -sertifikaatti
Puhas+ Premium omegoilla ovat voitta tavoittelemattoman ja puolueettoman Friend of the sea sertifioituja! Tämä takaa eettisemmän tuotannon, sen ettei niitä ole valmistettu uhanalaisista kaloista. Tuotteet ovat myös vastuullisemmin valmistettu ja helppo jäjittää. Lisätietoja löydät täältä: http://www.friendofthesea.org/

Annostus:
1-2 geelipalaa päivässä.

Huom! Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Sallitut terveysväittämät:

DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina
DHA edistää näön pysymistä normaalina
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa
Omega 3-öljy ylläpitää normaaleja seerumin triglyseriditasoja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620600019
 • Ainesosat: Ainesosat: Kalaöljy, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), vesi, liivate, happo (natrium-sitraatti), luontaiset aromit (mansikka. appelsiini. sitruuna), hapettumisenestoaineet (omenahappo, tokoferoliuute), väri (beetakaroteeni). Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

  Vuorokausiannos 1-2 geelipalaa:
  Kalaöljy 600 - 1200 mg
  josta omega-3 378-756 mg
  josta EPA:aa 60-120 mg
  ja DHA:ta 282-564 mg
 • Alkuperämaa: Norja
 • Tuotetyyppi: Omega-öljyt
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon