TEHO melatoniini, 1,9 MG

100 kpl
TEHO melatoniini, 1,9 MG
100 kpl

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Jos joka ilta ei lamppu sammu...

Yksityiskohdat

Hyvää matkaa Höyhensaarille! Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia ravintolisänä, josta se imeytyy nopeasti.

Annostus: 
1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½–1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivä

Käyttörajoitukset
Käyttö lapsille, raskaana oleville ja imettäville terveydenhoitohenkilöstön suosituksen mukaisesti. Ei suositella yhteiskäyttöön uni- ja nukahtamislääkkeiden kanssa.

Bioteekin Teho Melatoniini -tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Lisäksi se auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Teho Melatoniini on valmistettu Suomessa.

Säilytysohje:Huoneenlämmössä auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 100 kpl
  • EAN: 6413620600262,6413620600330
  • Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja hydroksipropyyliselluloosa) Dekstroosi (maissista) Paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat) Melatoniini (synteettinen)
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Omega-öljyt
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen