Ohranorasjauhe, 140 g

Ohranorasjauhe, 140 g
14,95 €
( 106,79 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hyväksi happo-emäs-tasapainolle.

"Pehmeältä maistuva viherjauhe, jota nautin joka aamu omenamehuun sekoitettuna. Antaa hyvän potkun uuteen päivään - heti on olo reippaampi, kun tätä juomaa ottaa!!! ”

- Satu, Helsinki

Yksityiskohdat

Virkistävä ja voimistava, antioksidanttirikas ohranorasjauhe tukee maksan toimintaa sekä vaikuttaa muutenkin varsin monipuolin tavoin suotuisasti kehon hyvinvointiin.

Erittäin ravinteikkaassa ohranorasjauheessa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa ja ihan pramilla kroppasi hyödynnettäväksi.

Tämän pontevan puhtijauheen voimakas vihreä väri ilmaisee sen sisältävän tummalehtisten kasvisten tapaan runsaasti lehtivihreää.

Anna luomuheinän potkaista! Lehtivihreää tulvillaan oleva, kuona-aineille kyytiä antava ja vitalisoiva jauhe on oivallinen buusteri päivällesi. Sekoita teelusikallinen lasilliseen vettä tai omenamehua ja tunnet oitis, kuinka vitaalisuus viriää ja oivallinen olo alkaa!

Suositeltava päiväannos: Aloita käyttö 1/2 tl, nosta annostus hitaasti suositeltuun 1 - 2 tl vuorokausiannostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151072,6430043700669
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 251kcal
  Proteiinit: 29 g
  Hiilihydraatit: 3,4 g
  Rasvat: 2,5 g
  Ravintokuidut: 39 g
 • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
 • Tuotetyyppi: Ohranoras
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen