Ohranorasjauhe, 140 g

Ohranorasjauhe, 140 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Hyväksi happo-emäs-tasapainolle.

"Pehmeältä maistuva viherjauhe, jota nautin joka aamu omenamehuun sekoitettuna. Antaa hyvän potkun uuteen päivään - heti on olo reippaampi, kun tätä juomaa ottaa!!! ”

- Satu, Helsinki

Yksityiskohdat

Virkistävä ja voimistava, antioksidanttirikas ohranorasjauhe tukee maksan toimintaa sekä vaikuttaa muutenkin varsin monipuolin tavoin suotuisasti kehon hyvinvointiin.

Erittäin ravinteikkaassa ohranorasjauheessa ihmisen tarvitsemat ravinteet ovat luonnonmukaisissa mittasuhteissa ja ihan pramilla kroppasi hyödynnettäväksi.

Tämän pontevan puhtijauheen voimakas vihreä väri ilmaisee sen sisältävän tummalehtisten kasvisten tapaan runsaasti lehtivihreää.

Anna luomuheinän potkaista! Lehtivihreää tulvillaan oleva, kuona-aineille kyytiä antava ja vitalisoiva jauhe on oivallinen buusteri päivällesi. Sekoita teelusikallinen lasilliseen vettä tai omenamehua ja tunnet oitis, kuinka vitaalisuus viriää ja oivallinen olo alkaa!

Suositeltava päiväannos: Aloita käyttö 1/2 tl, nosta annostus hitaasti suositeltuun 1 - 2 tl vuorokausiannostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151072,6430043700669
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 251kcal
  Proteiinit: 29 g
  Hiilihydraatit: 3,4 g
  Rasvat: 2,5 g
  Ravintokuidut: 39 g
 • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
 • Tuotetyyppi: Ohranoras
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen