Nokkosuute, 50 ml

Nokkosuute, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta superfood vegaaninen
Voimaa ja vahvistusta Suomen luonnosta!

"Nokkosuutteella saat rauta-arvot nousemaan luonnollisesti. Lisäksi mukaan vaikkapa chlorellaa tai spirulinaa, niin varmasti toimii!"

- Miska

Yksityiskohdat

Tämän tuotteen parasta ennen -päiväys on 31.3.2019 - ja siksipä saatkin tämän voittamattoman voimantuojan todella edullisesti!
Käyttöaikaa tuotteella on toki pitkälle loppukevääseen saakka.

---------

Runsaasti rautaa ja piitä sisältävä, tehovaikutuksiltaan terhakoittava ja voimistava, luomulaatuinen Nokkosuute on valmistettu Puhdistamolta entuudestaan tutulla tuplauutosmenetelmällä. Uutteessa on siis normaalin kuumavesiuutteen lisäksi myös alkoholiuutos.

Puhdistamon nerokasta Nokkosuutetta voit käyttää sekä sisäisesti ravintolisänä esimerkiksi smoothieiden joukossa mutta myös ulkoisesti esimerkiksi shampoissa ja hiushuuhteissa.

Nokkosuute on uutettu hellävaraisemmin kuin muut Puhdistamon uutteet. Tämä johtuu siitä, että muut raaka-aineet vaativat korkeampaa lämpötilaa uuttuakseen tehokkaasti, mutta nokkosen kohdalla tilanne on päinvastainen. Kotimainen luomunokkonen on uutettu hellävaraisesti noin 55°C lämpötilassa, jolloin herkät yhdisteet eivät pääse denaturoimaan ja uutteen ravinnerikkaus säilyy maksimaalisena. Kuitenkin tämä lämpötila riittää jo uuttamaan nokkosesta runsaasti tehoaineita talteen.

Puhdistamon Nokkosuutteen ravinnepitoisuutta indikoi hienosti sen syvän vihreä väri. Mikäli väri ei olisi vihreä vaan harmahtava, voisi siitä päätellä että ravinnepitoisuus ei olisi enää aivan optimaalinen.

Nokkonen sisältää valtavasti muunmuassa rautaa sekä piitä. Se on mineraalipitoisin Suomessa luonnonvaraisena kasvava kasvi. Nokkonen on Suomen luonnon oma supertähti ja se valittiinkin vuoden rohdoskasviksi vuonna 2012.

Nokkosuute sopii mainiosti käytettäväksi myös ulkoisesti. Muutama pipetillinen sitä lisättynä shampoohon saa aikaan nopean itsetehdyn hilseshampoon, joka ei pelkästään vain poista hilsettä, vaan auttaa mineralisoimaan hiuksia sekä tekemään niihin upean kiillon. Se sopii mainiosti myös täysin oman luomukosmetiikan valmistukseen.

Nokkosesta voi olla myös apua lieviin allergiaoireisiin sisäisesti käytettynä. Sisäisesti nokkouutetta voidaan nauttia miellyttävästi teen muodossa. 2-4 pipetillistä 2dl:n lämmintä vettä ja päälle teelusikallinen kotimaista hunajaa. Upea nokkostee on valmis!

Menikö pipetti tukkoon? Ei hätää!

Puhdistamon uutteet ovat täyttä tavaraa ja näin ollen niiden kuiva-ainepitoisuus on todella korkea. Tästä syystä joskus pipetit tahtovat tukkeutua juurikin tuon kuiva-aineen paakkuntumisen takia. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Pipetin saa auki liottamalla sitä hetken aikaa kuumassa vedessä ja spruuttailemalla sitä muutaman kerran. Näin pipetti toimii taas mainiosti ja tuote on heti käyttövalmis.

Uusia pipettejä tulee tuotteisiin piakkoin, mutta mikäli vahinko sattuu kohdallesi, käytä edellämainittua kikkaa :)

 
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220669
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, alkoholi* (20%), nokkonen*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Nokkonen, Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, superfood, vegaaninen