Shampoo, nokkonen-yrtti, täyttöpussi, 1000 ml

Shampoo, nokkonen-yrtti, täyttöpussi, 1000 ml
22,50 €
( 22,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hiuspohjaa hoitava ekoshampoo etenkin rasvoittuville hiuksille!

"Kuontalo puhtaaksi ja kuohkeaksi luontoa likaamatta ja turhaa muovia hamstraamatta. Kotimainen shampoo on loisto mökille niin ei luontokaan kärsi."

- Johanna

Yksityiskohdat

Kotimainen nokkoshampoo riittoisassa, yhden litran täyttöpakkauksessa, josta täydennät ekoshampoota kätevästi omaan pulloosi. Näin säästät luontoa ja rahaa!

Nokkoshampoo on hellävarainen, jokapäiväiseen pesuun soveltuva luonnonshampoo. Nokkosella on hiuspohjaa rauhoittavia ominaisuuksia, ja se estää rasvoittumista. Aito eteerinen öljy tuoksuu aromaattisesti.

Kotimainen ja vegaaninen OLE HYVÄ on ekologisesti kestävä tuotesarja. Sen tuotannon hiilijalanjälki pidetään visusti kurissa. Vaikuttavina aineina käytetään pohjoisen kasvikunnan anteja. Pesevä ainesosa koostuu kookos- ja sokeritensideistä, jotka hajoavat luontoon nopeasti ja sataprosenttisesti.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022655003
  • Ainesosat: Ainesosat: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryl/Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Urtica Dioica Leave Extract, Rosmarinus Officinalis Pyramidalis Oil, Citric Acid.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: biohajoava, luonnonkosmetiikka, vegaaninen