Nokkosrouhe, säästöpakkaus, 100 g

Nokkosrouhe, säästöpakkaus, 100 g
14,75 €
( 147,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Säästöpakkaus Suomen luonnon supersankaria!

Yksityiskohdat

Voimaa ja vitaalisuutta elämääsi ammennat näppärästi rikastamalla ruokavaliotasi kotimaisella nokkosrouheella!

Tiesitkö, että nokkonen on aivan mahtikasvi! Se on rautapitoinen luonnon vanttera voimatuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Nokkosrouhetta voi käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa pinaatin tavoin. Kuivattua nokkosta voi käyttää sellaisenaan maustamiseen ja teenä sekä se sopii hyvin virhersmuuteihin. Liotettuna nokkosrouhe sopii pestoon, vihannespaistoksiin, kastikkeisiin, muhennoksiin, keittoihin, piiraisiin, ohukaisiin ja leipiin. Ainesosat: Nokkosen lehti. Käyttämämme suomalainen nokkonen on ekologisesti ja puhtaasti maaperässä kasvatettua. Saattaa sisältää pieniä kasvin varren osia.

Suomalainen nokkonen sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja ja lehtivihreää. Nokkosen aromikas maku tuo myös jännittäviä vivahteita ruuanlaittoon ja maustamiseen. Nokkosesta kannattaa nauttia tuoreena ryöpättynä smuuteissa, munakkaissa, keitoissa, piirakoissa ja vaikka pastan kera. Kuivattuna se on myös hyvin monikäyttöinen.

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna

Helsinki Wildfoods vie sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonkasvien maukkaaseen maailmaan. Jylhän Pohjoisen luontomme ainutlaatuiset kasvuolosuhteet tekevät monista luonnonvaraisista kasvilajeistamme todellisia ravinnepakkauksia. Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta arktisesta superruuasta villiintyminen.Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710023
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kotimainen nokkosenlehti
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Nokkonen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen