Nokkosrouhe, 50 g

Nokkosrouhe, 50 g
8,99 €
( 179,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Rikasta ravintosi kotimaisen nokkosen avulla!

Yksityiskohdat

Rikasta ravintosi kotimaisen nokkosen avulla!
Nokkonen on aivan mieletön kasvi! 
Se sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja ja lehtivihreää. 
Nokkonen on myös erittäin hyvä magnesiumin, kaliumin ja raudan lähde (lähde: Helsinki Wildfoodsin tuottama mittaus MetropoliaLab). 
Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Se on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!
Nokkosrouhe on herkullinen ja mineraalirikas ripoteltava, jota voi käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa pinaatin tavoin. 
Kuivattua nokkosta voi käyttää sellaisenaan maustamiseen ja teenä sekä se sopii hyvin vihersmoothieisiin. 
Liotettuna nokkosrouhe sopii vihannespaistoksiin, kastikkeisiin, muhennoksiin, keittoihin, pestoon, piiraisiin, ohukaisiin ja leipiin. 
Nokkonen on ympäristöystävällisesti ja puhtaasti kasvatettua.
Mettän tuotteissa käytetään ainoastaan kotimaisia yrttejä, jotka ovat peräisin sopimusviljelijöiltä. 
Tuotteissa käytetyt yrtit ovat aina luonnonmukaisesti ja myrkyttömästi kasvatettuja. Kemiallisia lannoitteita tai kasvintorjunta-aineita ei käytetä. Lannoitukseen käytetään korkeintaan karjanlantaa tai kasvikompostia ja tuholaistorjuntaan nokkosvettä tai muuta vastaavaa. 
Nokkoset kerätään nuorena, jotta saadaan parhaat ravintoainepitoisuudet. 
Nokkosen osalta on hyvä muistaa, että asianmukaisesti kasvatettu nokkonen on erityisen ravinteikas, ja se on villiä huomattavasti tasalaatuisempaa ja nitraattien määrää pystytään valvomaan. 
Mettän ytimekkäitä yrttituotteita nauttimalla pääset sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonvaraisten kasvien maukkaaseen maailmaan. 
Pohjolan valoisat kesäyöt ja kolea kaamosaika luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön herkulliselle ja ravintorikkaalle suomalaiselle villivihannes- ja yrttikatraalle. 
Mettällä ollaan erityisen ylpeitä kotimaisista luonnonvaraisista herkuista. He haluavat olla mukana rakentamassa vahvaa suomalaista ruokakulttuuria suomalaisten luonnonyrttien- ja vihannesten, marjojen, sienien ja koivumahlan varaan. 
Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle, teeksi ja smoothieisiin on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta superruuasta villiintyminen. 
Lähde kanssamme tutustumaan luontomme antimiin ja huomaa, että luonto ei ole niin kaukana, vaikka kaupungissa asuisitkin. Nauti matkasta! 
 
.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710207
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Nokkonen
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Mausteet, Nokkonen, Yrtit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen