Nokkoskristallisuola myllyssä, 175 g

Nokkoskristallisuola myllyssä, 175 g
7,95 €
( 45,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Maukas lahja, ravinteikas rouhaistava!

Yksityiskohdat

Himalajan kristallisuolaa sisältävä Nokkosyrttisuola on kaunis ja maukas lahja kokkailusta innostuneelle ystävälle.

Kotimaista nokkosta, voikukkaa ja lipstikkaa sisältävä maustemylly sopii täydellisesti kekkereiden koristajaksi ja maustajaksi.

Himalajan kristallisuola on peräisin Pakistanista ja sen sanotaan olevan yli 250 miljoonaa vuotta vanhaa. Se on kauniin punertavaa, lempeän makuista ja mineraalipitoista suolaa.

Helsinki Wildfoods -tuotteissa käytetään ainoastaan kotimaisia yrttejä, jotka ovat keväästä peräisin sopimuskeräilijöiltä ja -viljelijöiltä.

Tuotteissa käytetyt yrtit ovat aina luonnonmukaisesti ja myrkyttömästi kasvatettuja. Kemiallisia lannoitteita tai kasvintorjunta-aineita ei käytetä. Lannoitukseen käytetään korkeintaan karjanlantaa tai kasvikompostia ja tuholaistorjuntaan nokkosvettä tai muuta vastaavaa.

Nokkoset kerätään nuorena, jotta saadaan parhaat ravintoainepitoisuudet.

Nokkosen osalta on hyvä muistaa, että asianmukaisesti kasvatettu nokkonen on erityisen ravinteikas, ja se on villiä huomattavasti tasalaatuisempaa ja nitraattien määrää pystytään valvomaan.

Helsinki Wildfoods ytimekkäitä yrttituotteita nauttimalla pääset sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonvaraisten kasvien maukkaaseen maailmaan.

Pohjolan valoisat kesäyöt ja kolea kaamosaika luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön herkulliselle ja ravintorikkaalle suomalaiselle villivihannes- ja yrttikatraalle.

Helsinki Wildfoodsilla ollaan erityisen ylpeitä kotimaisista luonnonvaraisista herkuista. He haluavat olla mukana rakentamassa vahvaa suomalaista ruokakulttuuria suomalaisten luonnonyrttien- ja vihannesten, marjojen, sienien ja koivumahlan varaan.

Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle, teeksi ja smoothieisiin on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta superruuasta villiintyminen.

Lähde kanssamme tutustumaan luontomme antimiin ja huomaa, että luonto ei ole niin kaukana, vaikka kaupungissa asuisitkin. Nauti matkasta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710351
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Himalajan kristallisuola 92,5%, nokkonen 6%, voikukka, lipstikka.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Nokkonen, Yrttisuolat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen