Nokkosjauhe, 40 g

Nokkosjauhe, 40 g
7,95 €
( 198,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Helppokäyttöinen nokkosjauhe rikastuttaa ja maustaa ruuat ja juomat.

Yksityiskohdat

Rikasta ravintosi kotimaisen nokkosen avulla!
Tuoreeks, terveeks - virkeeks, viriiliks!
Nokkonen on aivan mieletön kasvi! 
Se sisältää elimistölle tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja ja lehtivihreää. 
Nokkonen sisältää mm. magnesiumia, kaliumia ja rautaa (lähde: Helsinki Wildfoodsin tuottama mittaus MetropoliaLab). 
Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Se on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!
Käyttö: 
Nokkosjauhetta voi käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa mausteena, raaka-aineena ja juomana. Sen metsäinen ja pehmeä maku sopii täydellisesti pestoihin, muhennoksiin, vihersmuuthiin, kastikkeisiin, keittoihin, leipiin, lettuihin ja pannukakkuihin. 
Nokkosjauhe on herkullinen ja mineraalirikas ripoteltava, jota voi käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa pinaatin tavoin. 
Nokkonen on ympäristöystävällisesti ja puhtaasti kasvatettua.
Helsinki Wildfoods -tuotteissa käytetään ainoastaan kotimaisia yrttejä, jotka ovat keväästä peräisin sopimuskeräilijöiltä ja -viljelijöiltä. 
Tuotteissa käytetyt yrtit ovat aina luonnonmukaisesti ja myrkyttömästi kasvatettuja. Kemiallisia lannoitteita tai kasvintorjunta-aineita ei käytetä. Lannoitukseen käytetään korkeintaan karjanlantaa tai kasvikompostia ja tuholaistorjuntaan nokkosvettä tai muuta vastaavaa. 
Nokkoset kerätään nuorena, jotta saadaan parhaat ravintoainepitoisuudet. 
Nokkosen osalta on hyvä muistaa, että asianmukaisesti kasvatettu nokkonen on erityisen ravinteikas, ja se on villiä huomattavasti tasalaatuisempaa ja nitraattien määrää pystytään valvomaan. 
Helsinki Wildfoods ytimekkäitä yrttituotteita nauttimalla pääset sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonvaraisten kasvien maukkaaseen maailmaan. 
Pohjolan valoisat kesäyöt ja kolea kaamosaika luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön herkulliselle ja ravintorikkaalle suomalaiselle villivihannes- ja yrttikatraalle. 
Helsinki Wildfoodsilla ollaan erityisen ylpeitä kotimaisista luonnonvaraisista herkuista. He haluavat olla mukana rakentamassa vahvaa suomalaista ruokakulttuuria suomalaisten luonnonyrttien- ja vihannesten, marjojen, sienien ja koivumahlan varaan. 
Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle, teeksi ja smoothieisiin on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta superruuasta villiintyminen. 
Lähde kanssamme tutustumaan luontomme antimiin ja huomaa, että luonto ei ole niin kaukana, vaikka kaupungissa asuisitkin. Nauti matkasta! 
Brändi: Helsinki Wildfoods
Pakettikoko: 50 g 
Yksikköhinta: 155,00 € / kg 
Alkuperämaa: Suomi
Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Tiedäthän myös sen, että tämä mainio kasvi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710115
  • Ainesosat: Ainesosat: Jauhettu nokkosenlehti (Urtica dioica).

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen