Nokkosenlehtitee (Nokkostee), 30 g

Nokkosenlehtitee (Nokkostee), 30 g
2,80 €
( 93,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Voimaa ja vitaalisuutta nokkosesta!

Yksityiskohdat

Voimaa ja vitaalisuutta nokkosesta!

Clipperin vahvistava ja voimistava Nokkosenlehtitee sisältää vain luomunokkosta. Kevyen makuinen terveystee auttaa yleisen vireyden lisäämisessä. 

Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Nokkonen on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!
Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman. 

Brändi: Clipper
Pakettikoko: 30 g 
Yksikköhinta: 93,33 € / kg
Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio kasvi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5021991200106
  • Ainesosat: Luomu nokkonen.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Nokkonen, Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen