Nilotica-sheavoi (karitevoi), 100 ml

Nilotica-sheavoi (karitevoi), 100 ml
23,95 €
( 239,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Karitevoiden kuningatar imeytyy loistavasti ja ravitsee ihosi ihanaksi!

Nilotica-sheavoi on ihanan ylellinen sheavoiteiden kuningattareksi tituleerattu. Pehmeästi levittyvä sheavoi käy sekä kasvoille että koko kropalle ja hiusten hoitoonkin tämä käy. Tämä sheavoi sisältää runsaasti ihoa hoitavia rasvahappoja sekä vitamiineja ja soveltuu kaikille “vauvasta vaariin” ja erityisesti jos on kuiva ja ärtynyt iho.

- Inga

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Nilotica-karitevoi on sheavoiden kuningatar? Se sisältää huomattavasti enemmän Omega-6 ja Omega-9 rasvahappoja kuin perinteinen karitevoi. Tämän vuoksi Nilotica-karitevoi on huomattavasti ravitsevampaa ja iholle helposti imeytyvää.

Balm You -sarjan Nilotica-karitevoi on raffinoimaton eli käsittelemätön/puhdistamaton. Vegaaninen valinta, jonka ihosi taatusti ostaisi!

Shea-eli karitevoin hyödyt pähkinänkuoressa ovat nämä: karitevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. 

Tässäpä siis koko perheelle sopiva voide - varsinainen jokakodin monitaituri, joka pelastaa pulasta!

Karitevoin käyttötarkoitus:
Vitamiinirikas shea- eli karitevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. Se on erityisen suositeltava valinta kuivalle, ikääntyvälle ja ärtyneelle iholle sekä allergisille ja lapsille.

Karitevoi eli voipuun rasva (shea butter) on kasvin pähkinöistä puristettu rasva, joka sisältää runsaasti vitamiineja (A, E ja F) ja fytosteroleita.

Afrikkalaiset naiset ovat käyttäneet karitevoita kauneudenhoidossaan vuosisatoja. Se on suojannut heidän ihoaan niin auringonpaahtelta kuin tuulenkin ahavoittavalta vaikutukselta. Afrikkalaiset naiset saavat tämän kasvin kautta myös lisäansiota itselleen, sillä pähkinät kerätään käsin ja käsitellään pääasiallisesti käsityönä, jolloin sen käyttö on eettisesti hyvin hyvä parantamaan naisten elinehtoja.

Karitevoita kannattaa muistaa suositella erityisesti henkilöille, jotka ovat allergisia sekä herkkiä myös aidoille kasviöljyille, eteerisille öljyille ja hellävaraisimmillekin säilöntäaineille. 

Karitevoin säilytys:
Karitevoi säilyy hyvänä 2-3 vuotta. Jos se pääsee sulamaan tai jäätymään, se tulee rakeiseksi. Se ei kuitenkaan mene pilalle tästä, vaan kädessä se pehmiää taas normaaliin tapaan kädessä sekoitettaessa. Näin ollen karitevoita ei saa pitää yli 35 asteen lämmössä ja se täytyy myös suojata pakkaselta.

Karitevoin käyttöohje:
Levitä hoidettavalle ihoalueelle aamuin illoin tai tarvittaessa.

Balmyou-sarjan tuotteissa terveys ja kauneus yhdistyvät luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaalisesti vastuulliseen tuotantoon.

Balmyou on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja, joka haluaa saada kosmetiikan käyttäjiä siirtymään luonnonkosmetiikkaan.
Balmyoun motto onkin: "Protect your skin. protect your planet “.

Lisätiedot

  • EAN: 4260421110016
  • Ainesosat: INCI: Butyrospermum Parkii (shea butter) - Nilotica.
  • Alkuperämaa: Uganda
  • Tuotetyyppi: Karitevoi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen