Nestemäinen käsisaippua, tuoksuton, 380 ml

Nestemäinen käsisaippua, tuoksuton, 380 ml
7,95 €
( 20,92 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hajusteeton luonnonkosmetiikka
Mieto ja hellävarainen.

Yksityiskohdat

Tuoksuton ja riittoisa käsisaippua koko perheelle. Pesee kädet kerralla puhtaiksi kuitenkaan kuivattamatta niiden ihoa. Pakattu näppärään pumppupulloon.

Tuoksuton käsisaippua kuuluu Urtekramin hajusteettomaan No Parfym-sarjaan, jonka tuotteita suositellaan henkilöille, jotka saavat oireita hajustettujen tuotteiden käytöstä tai jotka haluavat vähentää allergian tai yliherkkyyden vaaraa.

Urtekram No Parfym-tuotteet eivät sisällä väriaineita, parabeeneja tai muita säilöntäaineita. Tuotteilla on Tanskan astma- ja allergialiiton hyväksyntä.

Ruohonjuuressa myymme vain eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa, eikä tätäkään tuotetta ole testattu eläinkokein.

Kaikille Urtekramin -hygieniatuotteille on myönnetty ECOCERT-sertifikaatti. 100 % tuotteen raaka-aineista on luonnonmukaisesti tuotettu ja 10 %niistä on luomulaatua. Tuote ei sisällä lainkaan parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita.

Lisätiedot

  • EAN: 5765228199756,5765228835876,5765228838372
  • Ainesosat: INCI: Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, sodium coco-sulfat, lauryl glucoside, glycerine**, sodium cocoyl glutamate, coco glucoside, glyceryl caprylate, glyceryl oleate, sodium chloride, polyglyceryl-4 caprate, citric acid, tocopherol, beta-sitosterol, squalene. (* = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients)
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Nestesaippuat
  • Ominaisuudet: hajusteeton, luonnonkosmetiikka