Nestemäinen kalaöljyvalmiste, 200 ml

Nestemäinen kalaöljyvalmiste, 200 ml
24,90 €
( 124,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Onnea omegoista!

Yksityiskohdat

Eye q on patentoitu kala- ja jättihelokinöljyseos, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa. Eye q on runsaasti tutkittu, puhdas ja luonnollinen kalaöljy. Eye q sopii lapsiperheille ja mahdollisimman vähän käsiteltyä, luonnollista ja tiivistämätöntä ravintoa suosiville.

Sallitut terveysväittämät:

DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina.
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.
Omega 3-öljy ylläpitää normaaleja seerumin triglyseriditasoja.

Puhdas ja luonnollinen Eye q:n sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. EPA-pitoisuus on suurin, mitä luontaisessa kalaöljyssä voi olla. Tuote valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Näin saadaan varmistettua, että tuote on mahdollisimman puhdasta.

Eye q ei myöskään sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sen rasvahapot ovat elimistölle helppokäyttöisessä triglyseridimuodossa. Tuotteen gammalinoleenihappoa (GLA) on peräisin jättihelokinsiemenöljystä.

Annostus:

Jos otat ensimmäistä kertaa valmistetta nestemäisenä, on suositeltava päiväannos 3 tl 12 viikon ajan. Tämän jälkeen 1tl (5 ml) päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Eye Q:n maksimaalinen hyöty saavutetaan sen jatkuvalla käytöllä.
-------

Eye q:n sisältämän öljyn kalastus ja tuotanto täyttää kestävän kalastuksen kriteerit (Criteria for Products from Sustainable Fisheries) ja tuotannolla on ”Friend of the Sea” –akreditointi.

Jokainen öljyerä on jäljitettävissä kalastusalukselle saakka. Tuotteet valmistetaan GMP-standardien, eli lääkevalmistus standardien mukaisesti. GMP-standardi vaatii täydellistä raaka-aineiden jäljitettävyyttä ja dokumentointia, jotta tuo kyseinen standardi myönnetään paikallisen lääketurvallisuus viranomaisen toimesta.

Jokainen tuotantoerä myös analysoidaan puhtauden ja omega-3 pitoisuuksien suhteen. GMP-määräysten mukaisesti jokaisesta tuotantoerästä siis dokumentoidaan eräanalyysit tuloksineen.Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 7640102474038
  • Ainesosat: Ainesosat: auringonkukansiemenöljy, kalaöljy, jättihelokinsiemenöljy, luontainen valnilja-aromi, d-alfa-tokoferoliasetaattivalmiste.
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Kalaöljyt
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon