Nestemäinen eyeliner, bleu, GRL 03, 3 ml

Nestemäinen eyeliner, bleu, GRL 03, 3 ml

Normaali hinta: 13,95 €

Special Price 9,75 €

( 3 250,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Nestemäinen sininen rajausväri korostaa katsettasi!

“Magee tummansininen sävy, siveltimellä helppo tehdä rajaukset. Tämä eyeliner ei muuten lähde valumaan tai haalistumaan! Yks lempparituotteista!”

- Reetta

Yksityiskohdat

Tällä nestemäisellä rajausvärillä loihdit tarkan rajauksen silmiisi näppärästi. Vegaaninen.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

 • EAN: 3760220171399
 • Ainesosat: Päävaikuttavat ainesosat:

  • Salvia
  • Akaasia
  AQUA (WATER) - SALVIA SCLAREA (CLARY) FLOWER/LEAF/STEM WATER – CI 77499 (IRON OXIDES) – GLYCERIN - ACACIA SENEGAL GUM – CI77491 (IRON OXIDES) – CI 77492 (IRON OXIDES) - GLYCERIN - ACACIA SENEGAL GUM - SUCROSE PALMITATE – TOCOPHEROL - BENZYL ALCOHOL - MICROCRYSTALLINE CELLULOSE - CELLULOSE GUM – SILICA - DEHYDROACETIC ACID – CELLULOSE
 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Nestemäinen eyeliner
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen