Neljän viljan puolukkamurot, 250 g

Neljän viljan puolukkamurot, 250 g

Normaali hinta: 5,20 €

Special Price 3,99 €

( 15,96 € / kg )

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Luomumuro on parempi valinta - koko perheelle.

Yksityiskohdat

Tässäpä puhtia tuovat puolukkamurot koko perheen aamuja aloittamaan! Rapsakka rouskuteltava maistuu mainiosti myös perheen pienimmille!

Kotimainen Berrypicker taikoi maistuvat murot yhdistellen täysjyväviljoja, luomumarjoja ja makeuttaen koko paketin maltillisesti hedelmäsokerilla ja isomaltuloosilla. Kun muronhimo iskee, on Berrypicker taatusti valkoista sokeria sisältäviä höttömuroja terveellisempi valinta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430046691551
 • Ainesosat: Ainesosat:
  TäysjyväVEHNÄjauho*, SPELTTIjauho*, isomaltuloosi**, täysjyväRUISjauho*, KAURAjauho*, VEHNÄjauho*, kuivattu puolukka* 3,5%, hedelmäsokeri*, suola 0,3%, luontainen karpaloaromi.
  * = Luomulaatua

  ** = isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde.

  Täysjyvän osuus 50 % viljaraaka-aineista, valmiissa tuotteessa 40 % täysjyväviljaa.

  Ravintosisältö (100 g:ssa):

  Energia kj 1490
  Energia kcal 357
  Rasva 2,4 g
  joista tyydyttynyttä 0,3 g
  Hiilihydraatit 71 g
  joista sokereita 18 g
  Ravintokuitu 8,2 g
  Proteiini 9,5 g
  Suola 0,3 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Myslit ja murot