Neitsytkookosöljy, 250 ml

Neitsytkookosöljy, 250 ml
4,49 €
( 17,96 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Laadukas luomulaatuinen neitsytkookospähkinän öljy

"Oma suosikkituotteeni Ruohonjuuren valikoimista on Puhdistamon kookosöljy! Se on monipuolinen tuote, jota täytyy aina löytyä kaapista. Sitä voi käyttää ruoanlaiton lisäksi ihonhoitoon, öljypurskutteluun ja se toimii myös hyvin hierontaöljynä!"

- Paula Wrang, Ruohisrakas-brändilähettiläs ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Puhdistamon luomukookosöljyssä taatusti maistat laadun! Poikkeuksellisen raikas maku saavutetaan, kun filippiiniläistä neitsytkookospähkinän hedelmälihaa puristetaan hellävaraisesti mekaanisella kylmämenetelmällä.

Hellävarainen valmistusmenetelmä takaa sen, että kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet sekä aromit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Kylmäpuristettu neitsytkookosöljy sisältää jopa yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja.

Säilytys:

Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Kookosöljy kiinteytyy alle 25 asteen lämpötilassa, mutta ei mene pilalle, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Käyttö:

Kookosöljy on monipuolinen öljy, joka sopii hyvin mm. ruuanlaittoon ja leivontaan tai vaikkapa smoothien sekaan. Aasiassa kookosöljyä on käytetty perinteisesti myös ihonhoidossa. Kokeile ja ihastu!Lisätiedot

  • EAN: 6430039220812,6430039222731
  • Ainesosat: Ainesosat: kookosöljy*.*=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: Kookos
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen