Neitsytkookosöljy + kaneli, 200 ml

Neitsytkookosöljy + kaneli, 200 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu rawfood superfood vegaaninen
Maista mausteinen tuttavuus: kanelilla ryyditetty kookosöljy!

Yksityiskohdat

Herkullisen mausteinen kookosöljy, joka on maustettu luomulaatuisella kaneliöljyllä, mikä antaa tuotteelle aromikkaan vivahteen. Puhdistamon kookosöljy tulee Filippiineiltä ja on luomusertifioitua. Se on kookospähkinöistä kylmäpuristamalla saatu hyvänlaatuinen raikas ja kevyen makuinen öljy. Tämä hellävaraisella valmistusmenetelmällä kookosöljyn luonnolliset ravintoaineet sekä aromit on saatu säilymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kookosöljy on hyvin vakaa öljy eli se ei härskiinny. Se soveltuu siksi erinomaisesti paistamiseen, koska se ei vahingoitu paistinpannulla kuten muut kasviöljyt.

Käyttö:

Mahtavan makuinen kanelinen kookosöljy sopii "maustevoiksi", leivontaan, monipuolisesti käytettäväksi ruoanlaitossa ja suklaan ja jälkiruokien valmistuksen. Voit käyttää myös ihonhoidossa sellaisenaan. Kokeile ja ihastu!

Säilytys:

Voit säilyttää tuotetta huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Kookosöljy kiinteytyy alle 25 asteen lämpötilassa, mutta ei mene pilalle, vaikka olomuoto muuttuisi useitakin kertoja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220829
  • Ainesosat: Ainesosat: kookosöljy*.luonnollinen kaneliöljy.*=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Filippiinit
  • Tuotetyyppi: Kookos
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen