Neempuunlehti, 60 g

60 kpl
Neempuunlehti, 60 g
60 kpl
9,95 €
( 165,83 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Tehopuhdistusta ja kauneutta keholle!

Yksityiskohdat

Neem (Azadirachta indica) on ayurvedassa arvostettu rohto. Neem-uute on hyväksi iholle, maksalle ja sokeriaineenvaihdunnalle. Antioksidanttisesti vaikuttava neem tukee ruuansulatusta ja autta kehoa pystymään parhaimpaansa.

Tämä tehopakkaus rentää avuksesi erityisesti kun kehoa turvottelee ja kasvoilla helottaa kaikenkattava kirjo mustapäitä sun muita epäpuhtauksia! Avuksi myös suuhygieniassa sekä kaikenmoisissa pikku tulehduksissa.

Käyttö: 2 kapselia päivittäin. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Säilytä tuote suojassa valolta ja lämmöltä sekä lasten ulottumattomissa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Tuote ei sovi raskaana oleville, eikä imetyksen aikana. 

Mikäli kärsit aknesta, ihottumista tai rosaceasta, suosittelemme, että käännyt myös koulutetun ravintoterapeutin tai funktionaalisen lääkärin puoleen, saadaksesi pidempiaikaisen avun vaivoihin.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
  • EAN: 5060112864827
  • Ainesosat: Neem (Azadirachta Indica) Kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa (vegaani) 340mg of herb per capsule
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Ayurveda, Yrtit
  • Ominaisuudet: vegaaninen