Neem skin wellness

60 kapselia
Neem skin wellness
60 kapselia
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Neem on kaunistautujan kaveri.

Yksityiskohdat

Neem (Azadirachta indica) on ayurvedassa arvostettu rohto. Neem-uute on hyväksi iholle, maksalle ja sokeriaineenvaihdunnalle. Antioksidanttisesti vaikuttava neem tukee ruuansulatusta ja autta kehoa pystymään parhaimpaansa.

Erityisesti neem on niittänyt mainetta kauneutta ja ihon kuntoa edistävien vaikutustensa vuoksi.

60 vegaaneillekin sopivaa kasviskapselia/ purkki.

Annostus: 1 kapseli päivässä veden kera nautittuna.

Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 8901138831530
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Neem (Azadirachta indica) -lehtiuute: 500 mg *

    Neem (Azadirachta indica) -uute, Mikrokiteinen selluloosa (emulgointiaine), Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (sakeuttamisaine), vesi, Kalsiumvetyfosfaattihydraatti (nostatusaine), Magnesiumstearaatti (pintakäsittelyaine), Kolloidinen piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine)
  • Alkuperämaa: Intia
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen