Natural balance -kapselit

60 kapselia
Natural balance -kapselit
60 kapselia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Matkalla kohti tyyneyttä ja tasapainoa.

Yksityiskohdat

Natural Balance on tasapainottava ja kokonaisvaltaisesti ravitseva sekoitus, jossa tehoaineina komeilevat mm. triphala, merilevä, sarviapila, kurkuma, vihreä tee ja kaneli.

Päivittäinen altistus prosessoiduille sokereille, rasvoille, korkealle stressitasolle ja passiivisille elämäntavoille asettavat haasteita luonnollisesti toimivalle aineenvaihduntaprosesseille. Jopa 35% länsimaisesta väestöstä arvellaan sairastavan jonkinasteisesta insuliiniresistenssistä.

Mikäli elimistö ei pysty käsittelemään sokereita ja rasvoja luonnollisella tavalla, ne varastoituvat rasvaksi. Tämä johtaa painonnousuun ja siitä johtuviin terveysongelmiin, kuten insuliiniresistenssiin, kohonneisiin kolesteroliarvoihin, munasarjojen monirakkulaoireyhtymään tai ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Naturalt Balance sisältää mm. :
• Vihreää teetä, joka on voimakas antioksidantti, jonka sisältämät katekiinit auttavat alentamaan kolesterolia.
• Sarviapila auttaa parantamaan ruuansulatusta sekä rasva-aineenvaihduntaa. Sarviapilansiemenet parantavat glykeemistä herkkyyttä.
• Kaneli auttaa insuliiniherkkyyden vähentämisessä ja tasapainottaa verensokeria. Lisäksi antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.
• Kurkumaa, joka parantaa nivelten hyvinvointia.

Parhaimpia, eettisesti viljeltyjä luomuyrttejä sisältävä sekoitus auttaa sinua löytämään itsesi - ja rauhan maailman kanssa.

Annostus: 1-4 kapselia päivässä.

Pakattu kasvisselluloosakapseleihin, jotka eivät sisällä liivatetta. Tuote sopii mainiosti myös vegaaneille.

Tuotteen sisältämää Vihreä tee-uutetta käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten. Yhdessä L-karnitiin kanssa käytettynä vihreä tee-uute edistää painonhallintaa.

Tuotteen sisältämä sarviapila tukee rasva-aineenvaihduntaa ja edistää hyvinvointia kuukautisten aikana. Sarviapila myös buustaa vastustuskykysi kukoistukseen ja auttaa pitämään verensokeritason normaalina glukoosiaineenvaihduntaan suotuisasti vaikuttamalla.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 5060229011756
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Seagreens® Arctic tuore merilevä * 20%, trikatu (inkivääri, mustapippuri, Long pippuri) *, Triphala (Amla, Bibhitaki, haritaki) *, meloni *, vihreä tee* 10%, Sarviapilan siemenet *, kaneliuute * 5%, kurkumajuuriuute *, guggul, puhdistettu hartsi *, kasviselluloosakapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen