Nafha- silmänympäryshoito

Nafha- silmänympäryshoito

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Sinun silmänympärystesi tähden.

Yksityiskohdat

Lahjakortti Ruohonjuuren kauneushoitolan Nafha- luonnonkosmetiikkasarjalla tehtävään, hemmottelevaan silmänympäryshoitoon, jonka kesto 30 minuuttia.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, hoitoöljy, akupainelu sekä lymfanestekiertoa edistävä hieronta, naamio ja hoitovoide.

Vaikutus: Laskee silmänympärysihon turvotusta sekä kiinteyttää herkkää ja ohutta silmänympärysihoa. Virkistää väsyneitä silmiä!

Ruohonjuuren kauneushoitola (jossa tämän lahjakortin voi käyttää) palvelee Kampin Ruohonjuuren yhteydessä, osoitteessa Salomonkatu 5, 00100 Helsinki.

Ajanvaraus hoitolaan www.varaaheti.fi/ruohonjuuri tai soittamalla puh. 040 637 8530

Lahjakortin saajan tulee varata hoitoaikansa em. puhelinnumeroon soittamalla tai em. sähköistä ajanvarauspalveluamme käyttämällä, niin terveyttä tukeva hemmotteluhetki järjestyy muitta mutkitta. Lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti". Mikäli haluat antaa lahjakortin itse saajalle, ei saajan tietoja tarvitse laittaa tilaukseen.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ja se käy maksuvälineenä Ruohonjuuren kauneushoitolassa.

Lisätiedot

  • EAN: 8026
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hoitolahjakortit, Lahjakortit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka