Mysli, punajuuri & inkivääri, 300 g

Mysli, punajuuri & inkivääri, 300 g
9,99 €
( 33,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Voiko ihanammin aamu enää alkaa?

"Primrose´s Kitchenin Punajuuri-inkiväärimysli on herkullinen ja hyvänmakuinen - kuin suoraan luonnosta. Se sisältää uskomattoman paljon proteiininlähteitä sekä hyviä rasvoja - vitamiineja ja hivenaineita ei myöskään ole säästelty. Ihana tuote, ihan lempparini!"  

- Ciia

Yksityiskohdat

Primrose Kitcenin huikaisevan herkullinen Punajuuri-inkiväärimysli on kehitetty tuomaan iloa ja elinvoimaa nauttijalleen jännittävien, hitaasti ja matalassa lämpötilassa kuivattujen korkealaatuisten raaka-aineiden kautta!

Tämä makuhermoja helisyttelevä luksusmysli on makeutettu kevyesti luomulaatuisella, luonnollisella agavenektarilla.

Primrose Kitcenin ainekset on paahdettu matalassa lämpötilassa, jotta sen ainesten kallisarvoiset ravintoaineet ja entsyymit säilyvät. Granolan makeus tulee vain siinä käytetyistä hedelmistä, kookoksesta ja mausteista. Maista ja innostu itsekin!

Huikaisevan herkullisia aamiaisnautintoja valmistava Primrose’s Kitchen on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys. Naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia valikoimassaan kantavan Primrose Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle. Iske kiinni ja innostu itsekin!

Lisätiedot

  • EAN: 0604565160010,0609613846946,604565160010,609613846946
  • Ainesosat:

    Gluteeniton kaura, punajuuri (20%), kookosnektari, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen, inkivääri (2%), neitsytkookoöljy, manteli (1%), chiansiemenet, psylliumkuitu.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Myslit ja murot
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen