Mysli, porkkana & omena, 300 g

Mysli, porkkana & omena, 300 g
9,99 €
( 33,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Parhaan päivän alku - iske kiinni ja innostu itsekin!

Yksityiskohdat

Mahtava makunautinto on nyt kypsä poimittavaksesi! Tämä korkealaatuisista luomuaineksista loihdittu luksusmysli on ravinteikas aamunavaus - tämä aamupala toden totta syö muut aamupalat aamupalakseen!

Kyseessä on aromaattisen jännittävä myslielämys gluteenittomasta kaurasta, tuoreesta porkkanasta ja harmonisesta kanelista. Koostumkseltaan rapeaa ja ilmavaa mysliä tahdittavat myös omena, pähkinät ja useat siemenet (esim. auringonkukka, pellava ja chia). Lisäkuitua mysliin tuo psylliumrouhe. Mysli on makeutettu kevyesti luomulaatuisella, luonnollisella agavenektarilla.

Primrose Kitcenin huikaisevan herkullinen porkkana-omenamysli on kehitetty tuomaan iloa ja elinvoimaa nauttijalleen jännittävien, hitaasti ja matalassa lämpötilassa kuivattujen korkealaatuisten raaka-aineiden kautta!

Huikaisevan herkullisia aamiaisnautintoja valmistava Primrose’s Kitchen on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys. Naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia valikoimassaan kantavan Primrose Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle. Iske kiinni ja innostu itsekin!

Lisätiedot

  • EAN: 0609613846953,604565160027,609613846953
  • Ainesosat:

    Gluteeniton kaura, porkkana (20%) kookosnektari, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen, neitsytkookosöljy, manteli, omena (1%), kaneli (1%), chiansiemenet, psylliumkuitu.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Myslit ja murot
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen