Mustikkatäysmehu, 500 ml

Mustikkatäysmehu, 500 ml
8,95 €
( 17,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Muikea makuelämys tuo hymyn huulillesi!

Yksityiskohdat

Pelkkää luomulaatuista mustikkaa pitää sisällään tämä mahtava makunautinto! Todella täyteläiseltä maistuva mustikkatäysmehu sopii juotavaksi sellaisenaan tai laimennettuna.

Mustikka on luonnon oma antioksidanttipommi, joka ylläpitää mm. silmien terveyttä. Mustikka tukee terhakkaasti myös verisuonten normaalia toimintaa.

Kaskein Marjan metkat mehuelämykset pelmahtavat pöytääsi suoraan pohjoisen luonnosta, kylmäpuristettuina, hellävaraisesti käsiteltyinä. Näissä lisäaineettomissa liehittelijöissä kaikki terveyttä tukevat ainesosat ovat visusti tallessa!Tämänkin mahtavan marjatuotteen on suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattiatidolla valmistanut Kaskein Marja Oy. Kaskein Marja on vuodesta 1981 saakka marjaisia makunautintoja taikonut, luonnontuotteiden jalostamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Etelä-Karjalassa, Lappeenrannan Selkäharjussa.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla myös kosolti hyvinvointiasi edistäviä vaikutuksia - mutta juuri tähän saumaan emme voi kertoa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6427401258009
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Luomumustikkatäysmehu 100%

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hedelmä- ja marjamehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen