Mustikka-pakuriuutejauhe, Blue Chaga, 25 g

Mustikka-pakuriuutejauhe, Blue Chaga, 25 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon maakunta superfood vegaaninen villi
Todellinen tehojuoma-aines saa supervoimasi valloilleen!

Yksityiskohdat

"Puhdistamon terhakoittavan terveellinen, Blue Chagaksikin kutsuttu Mustikka-pakuriuutejauhe on näppäräkäyttöinen kuumajuoma-aines.

Kyseessä on varsin monipuolisesti hyvää tekevä ja herkullinen yhdistelmä kotimaista villimustikkaa sekä villinä kasvaneesta pakurista valmistettua tehouutetta. Mukavan makeuden tähän terveysjuoma-ainekseen tuo on pieni ripaus steviaa.

Mustikka-pakuriuutejauhe on varsin riittoisa valinta: purkillinen tuotetta vastaa 1,5 kg tuoreita mustikoita sekä 100g pakuria! Kyseessä on siis varsin tiivis sekoitus luontomme arvostetuimpia antimia!

Puhdistamon Mustikkapakuri on huolellisen kehitystyön tulos, jonka valmistuksessa on kiinnitetty tuotannollisten seikkojen lisäksi erityistä huomiota myös laatuun ja eettisyyteen.

Tämän uutejauheen sisältämä, Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Tuotteen sisältämä, suomalainen villimustikka (Vaccinium myrtillus) tekee hyvää etenkin silmien ja verisuonten terveydelle.

Mustikka-pakuriuutejauheen käyttö ja annostus:
1 teelusikallinen päivässä sekoitettuna lämpimään veteen. Lisää halutessasi lisämakeutukseksi vaikkapa hunajaa tai kookossokeria.

Päiväannos eli yksi teelusikallinen (1,65 g) tätä mahtituotta sisältää:
270 mg pakuriuutetta, josta 70 mg beetaglukaania,
sekä 25 g tuoreita mustikoita, josta 110 mg antosyaaneja

Säilytysohje: Kuivassa ja viileässä

Ei sovi käytettäväksi verenohennuslääkityksen kanssa. Ei antibioottikuurin yhteydessä tai jos käytössä on suonensisäinen glukoosi. Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. "

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221727
 • Ainesosat: "Ainesosat:
  Pakastekuivattu suomalainen villimustikkajauhe, pakuriuute, dekstriini, villimustikkauute, makeutusaineet (stevioliglykosidit*)

  * = Uutettu steviakasvista (Stevia rebaudiana Bertoni)

  Tämä tuote sisältää:
  3 - 7 % antosyaaneja (=~5%)
  380 mg / 25 g
  1260 mg mustikasta
  1 tl = 110 mg
  1 tl vastaa 25 g tuoreita mustikoita "
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät, Pakuri
 • Ominaisuudet: laktoositon, maakunta, superfood, vegaaninen, villi