Mustaselja & Oliivinlehti Super Blend, 40 ml

Mustaselja & Oliivinlehti Super Blend, 40 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Lentsu loitolle luonnon omin voimin!

Yksityiskohdat

Tämä superfood-jauhe on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti kun flunssa on iskenyt. Tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat kehon omaa immuniteettia erilaisia mikrobeja ja viruksia vastaan.

Mustaseljan ja oliivinlehtien sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat kehoa toipumaan nopeammin flunssan ja infektioiden aiheuttamista oireista. Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja se voi helpottaa sinusonteloiden ongelmissa. Oliivinlehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta.

PhytoFRESH-tuorepakastekuivauksen ansiosta kasvisten kaikki ravintoaineet ja entsyymit ovat tallessa, vain vesi on poistettu.

Annostus: 1/2 teelusikallinen (noin 2,5 g) päivässä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Mustaseljan marja – Tutkimukset ovat osoittaneet, että mustaseljan marjoista voi olla apua influenssan/flunssan ennaltaehkäisyssä ja oireiden lievittämisessä. Siksi se on yksi suosituimpia valmisteita flunssakauden aikana. Mustaselja sisältää erityisen suuria määriä flavonoideja.

Oliivinlehti – Tutkimukset osoittavat, että oliivinlehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta. Oliivinlehti on myös erittäin hyvä antioksidanttiyhdisteiden lähde.

Mustaseljan kukka – Mustaseljan kukan sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet voivat auttaa kehoa toipumaan nopeammin flunssan aiheuttamista oireista. Mustaseljan kukka lisää aineenvaihduntaa keuhkoputkissa, joka voi edesauttaa virusten poistumista elimistöstä.

Inkiväärinjuuri – Inkiväärin juuren vaikuttavat aineet tehoavat useisiin mikrobeihin. Inkiväärillä on lämpöä tuottava vaikutus ja siitä voi olla apua myös sinusonteloiden tulehduksissa. Sen kyky ehkäistä pahoinvointia tekee siitä myös tehokkaan yrtin flunssakautena.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 5060203792282
 • Ainesosat: Ainesosat ja ravintosisältö, ½ teelusikallista (2,5 g):
  phytoFRESH COMPLEX 2,5 g
  Mustaseljan marja (tuorepakastekuivattu) 1900 mg
  Oliivinlehti (tuorepakastekuivattu) 450 mg
  Mustaseljankukka (tuorepakastekuivattu) 100 mg
  Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg

  EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen