Mustaherukkarullat, 40 g

Mustaherukkarullat, 40 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
-

Yksityiskohdat

Tämä aidoista raaka-aineista valmistettu mustaherukkarulla terhakoittaa päiväsi.

Marjarullat ovat käsin, rakkaudella valmistettu Viron maaseudulla puhtaista luomuraaka-aineista. Ne ovat helppo tapa lisätä terveellisiä aineksia ruokavalioosi ja tuomaan puhtia elämääsi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4744164010036
 • Ainesosat: Ainesosat: omenasose* (omenat, askorbiinihappo), mustaherukat*, omenamehu*, ruokosokeri*. * tuotettu luonnonmukaisesti

  Ravintosisältö 100 g:ssa tuotetta
  Energiaa 1208 kJ / 285 kcal
  Rasvaa 1,64 g
  josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,31 g
  Hiilihydraatteja 65,2 g
  joista sokereita 52,4 g
  Proteiinia 2,27 g
  Suolaa 0,02 g
 • Alkuperämaa: Viro
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen