Musta saippua, pala, 220 g

Musta saippua, pala, 220 g
22,95 €
( 104,32 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hellävarainen hoitosaippua.
"Lempituotteeni on Inkuton Musta saippua. Sillä saa pestyä koko kehon tukasta varpaisiin, unohtamatta sen ihoa parantavia vaikutuksia! Hiuksetkin tuntuvat muotoiltavilta mustasaippuanpesun jälkeen ilman mitään muotoilutuotteita!" - Tiia

Yksityiskohdat

Säästöpakkaus! Luonnonmukainen musta saippua tunnetaan hyvistä antiseptisistä ominaisuuksistaan ja hellävaraisuudestaan. Inkuton musta saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti vauvoille, vanhuksille ja muille herkkäihoisille. Se tekee ihosta sileän ja pehmeän ja sopii erinomaisesti käytettäväksi kosteuttavan karitevoiteen kanssa.

HUOM: Tämä saippua valmistetaan käsityönä, joten sen koko hieman vaihtelee. Tuote painaa vähintään 220g, mutta yleensä enemmän, jopa 250g.

Musta saippua ei tunnu öljyiseltä. Siinä on luonnollinen maanläheinen tuoksu ja hienovarainen hieman rakeisempi ja pehmeämpi koostumus kuin useimmissa saippuoissa. Sitä on helppo leikata paloiksi tai käyttää omien persoonallisten saippuoiden raaka-aineena. Sen voi sulattaa ja muokata haluamallaan tavalla vaikkapa lisäämällä kosteuttavia ainesosia kuten karite-voita tai eteerisiä öljyjä. Lisäämällä vettä saadaan nestesaippuaa.

Inkuton alkuperäinen musta saippua tulee Ghanasta. Se valmistetaan pienissä erissä käsin, ikiaikaisia perinteisiä menetelmiä hyödyntäen sekä reilunkaupan ja luomutuotannon periaatteita noudattaen. Saippuan raaka-aineet ovat kylmäpuristettu kookosöljy ja kaakaopavun kuoren ja/tai plantaanin kuoren tuhkasta saatavat uutteet. Se ei sisällä lisättyjä kemikaaleja, kuten säilöntäaineita, värinparanteita tai tuoksuja.

Lisätiedot

  • EAN: 6430032350493
  • Ainesosat: Ainesosat: kookosöljy, kaakaon kuoren tuhka
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Musta saippua, Palasaippuat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen