Musta melassi, 600 g

Musta melassi, 600 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Luonnollista, terveellisempää makeutusta!
“Musta Melassi on B-vitamiinien, raudan ja monen muun hivenaineen lähde. Melassi synergioi ollessaan luonnon oma paketti ja parhaimmillaan maistuu myös lapsille. Itse sain tällä B-vitamiinitasot nousemaan ja löysin itseni entistä pirtsakampana. Eipä ole flunssakaan tänä talvena vaivannut - melassilla lienee jotain tekemistä tämänkin kanssa!”

- Susanna

Yksityiskohdat

Mustasta melassista saat luonnollisesti lisäpotkua päivään!

Tämä sokeriruokomelassi saadaan puristamalla sokeriruokoa. Sokerikiteet otetaan talteen linkoamalla ja jäljelle jäävä neste on suodattamatonta, puhdasta melassia. Luomutuotettu, luonnollinen makeutusaine sisältää rautaa, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia.

Melassi sopii makeutusaineeksi esim. jälkiruokiin, lämpimiin juomiin ja puuroon. Pannukakun ja letun päällä se maistuu mainiosti lapsillekin. Melassi antaa mukavasti makua myös papuruokiin ja marinadeihin. Melassista saat luonnollisesti lisäpotkua päivään!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei melassikaan toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040098355
  • Ainesosat: Ainesosat: sokeriruokomelassia*. *= luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Paraguay
  • Tuotetyyppi: Siirapit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen