Musta maca-jauhe, esipilkottu (gelatinoitu), 200 g

Musta maca-jauhe, esipilkottu (gelatinoitu), 200 g
18,95 €
( 94,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Mustaa macaa puhtibuusteriksi, erityisesti miehille ja urheilijoille!

Yksityiskohdat

Yleensä myytävä macajauho sisältää punaista, valkoista ja keltaista macaa sekoitettuna. Musta maca mielletään erityisesti miesten macaksi sen hormonaalisten vaikutusten vuoksi.

Mustan macan on noussut suureen suosioon stressiä ja alakuloa välttelevien asiakkaidemme keskuudessa.

Mahtava maca on ponteva puhdintuoja, joka saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Maca on hyvin voimakas adaptogeeni, joka auttaa kehoa selviytymään haastavissa oloissa kuten pitkittyneessä kuorimituksessa.

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää kestävyyden lisäksi myös voimaa. Macassa on kalsiumia, jodia sekä huimat 18 aminohappoa: 8 välttämättömän aminohapon lisäksi vielä 10 muuta. Maca sisältää myös kolesterolia alentavia kasvisteroleja.

Macan käyttö:
Sekoita energisoivaa ja piristävää macaa smoothieen, jugurttiin, puuroon tai raakasuklaaseen. Lisää annostusta vähitellen. Macan käytön olisi hyvä olla jaksottaista: pidä esim. 3 viikon käytön jälkeen viikon tauko, tai 3 kuukauden käytön jälkeen kuukauden tauko saadaksesi kaikki hyödyt parhaiten irti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051826634
 • Ainesosat: Ainesosat: Luomutuotettu, esipilkottu musta maca.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa 368 kcal
  Hiilihydraatteja 59 g
  Rasvaa 2 g
  Proteiineja 10 g
  Ravintokuitua 9 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen