Musta maca-jauhe, 100 g

Musta maca-jauhe, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Musta maca on teholtaan ylivoimainen!

Yksityiskohdat

Musta maca on varsinainen voimanpesä - käsityönä kerätty, korkealaatuinen adaptogeeni. Se on elämäniloa Perun Andeilta, jottet eläisi elämääsi tyhjäkäynnillä.

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi. Asiakkaamme onkin sattuvasti sanonut macan tuovat "jäykkyyttä jalkopäähän".

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda

Musta on kaikista maca-laaduista harvinaisin ja vahvin. Mustaa macaa saa vain 15 % koko sadosta, joka tekee siitä tarkoin vartioidun aarteen. Kuten 70-vuotias auringon kypsyttämä perulainen maanviljelijä sen kiteytti: ”Se on se osuus, jonka pidämme mielellään itsellämme. Viekööt länkkärit punaisen ja keltaisen”.

Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön.

Maca-jauheen vaikutukset:

Vitalisoiva maca-jauhe estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Macan vaikutus on suorituskykyä ja jaksamista lisäävä.

Annostelu ohjeet:

Käyttö aloitetaan max puolikkaalla teelusikalla (0,5g). Käyttöannosta voi nostaa vähitellen. Jokainen löytää itselleen sopivan annoksen kehoaan kuuntelemalla. Mustaa macaa voi käyttää kuuriluontoisesti niin, että kuukaudesta yhden viikon pitää taukoa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430062680003
 • Ainesosat: Ainesosat: Musta maca.

  Ravintosisältö/100 g:

  Energia 368 kcal/1540 kJ
  Proteiinit 10,2 g
  Hiilihydraatit 59,0 g
  Rasvat 2,2 g
  Kuitua 9,0 g
  B1-vitamiini 5650 µg
  B2-vitamiini 390 µg
  B6-vitamiini 1140 µg
  C-vitamiini 286 µg
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen