Mulperimarjat (mulperit), 200 g

Mulperimarjat (mulperit), 200 g

Normaali hinta: 9,85 €

Special Price 6,90 €

( 34,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Mulperista makua ja meininkiä!

"Mulperimarjat ovat hyvänmakuinen karkinkorvike, joka maistuu myös lapsilleni. Sekoitan yleensä mulpereista cashew-pähkinöiden kanssa ravitsevan napostelusekoituksen evääksi töihin ja lapseni futistreeneihin."

- Ansku"Olen aivan rakastunut Cocovin mulperimarjoihin! Pussi ei minulla kauan kestä - syön niitä välipalaksi, herkkupalaksi, jogurtin kanssa, aamupalalla... Iso suositus siis!"

- Jonna“Herkullinen ja terveellinen leffaeväs! Sopivat myös välipalaksi esimerkiksi mantelien kanssa nautittavaksi.”

- Emilia


“Mulperit ovat ihanan toffeemaisia ja terveellisiä herkkuja. Syö sellaisenaan, sekoita raakasuklaaseen, sujauta muffinssien sekaan, tee raakapatukoita… Maistuu myös perheen pienimmillekin!"

- Adina

Yksityiskohdat

Kuivatut mulperimarjat ovat terveellinen vaihtoehto makeanhimoon. Mukavan makuiset mulperit sisältävät terhakoittavia terveysaineksia mm. kuituja ja antioksidantteja. Silkkiäispuun marja eli mulperimarja on maailman geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka, joka sisältää huikeat 308 kromosomia!

Mulperit ovat lisäaineettomia ja ravinnerikkaita marjoja, jotka soveltuvat herkullisen makunsa vuoksi erinomaisesti naposteluun.

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mulperi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151911,6430043700850
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa: 336 kcal
  Proteiineja: 5,7 g
  Hiilihydraatteja: 70,3 g, joista sokereita 34,5 g
  Rasvoja: 2,2 g, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g
  Ravintokuitua: 5,8 g
 • Alkuperämaa: Turkki
 • Tuotetyyppi: Marjat, Mulperi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen