Motherkind baby-imetystee

Motherkind baby-imetystee
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Hyvänmakuinen tee imetyksen tueksi.

Yksityiskohdat

"Pukka-sarjan Motherkind baby-imetystee on kokoelma hienoimpia ja toimivampia yrttejä, jotka vaikutuksillaan tukevat imetystä. Tämä luomulaatuinen, turvallinen ja hyvältä maistuva teesekoitus sisältää fenkolia, shatavaria, sitruunaruohoa ja kurkumaa.

Motherkind baby-imetysteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli vahvistaa vastustustuskykyä. Tässä teessä fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja etenkin edistää maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja imetyksen aikana.

Etenkin naisellista elinvoimaa ja tasapainoa tukevista vaikutuksistaan kuuluisaksi tullut shatavari (Asparagus racemosus) tukee sydämen, virtsateiden ja hermoston terveyttä. Shatavari vaikuttaa myös suotuisasti uneen sekä stressin lievenemiseen. Ayurvedassa korkeasti arvostettu shatavari tukee myös ruuansulatusta.

Motherkind baby-imetysteen sisältämä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia.

Parhaimmista, luomulaatuisista ja vastuullisesti tuotetuista yrteistä koostettu Motherkind baby-imetystee on oikein oivallinen valinta imetysaikana kulateltavaksi!

Käyttöohje ja annostus: Nauti 1-3 kupillista päivässä. Anna teepussin liota kiehuvankuumassa vedessä 10-15 minuuttia ennen teen nauttimista. "

Lisätiedot

  • EAN: 5060229015075
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Makea fenkolinsiemen*, shatavari-juuri*, karvas fenkolinsiemen*, anis*, sitruunaruoho*, kurkumanjuuri*, eteerinen sitruunaöljyaromi,

    * = Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu