Moringan lehti, 35 g

Moringan lehti, 35 g
3,75 €
( 107,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vihervoimaa ja virkeyttä mojovasta moringasta!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen moringanlehti on terveellinen teeaines! Antioksidanttirikasta moringaa kutsutaan "elämän eliksiiriksi" sen ravintotiheyden vuoksi. 

Mojovalla moringalla on pitkät perinteet Intian kansan parissa. Nykyään moringaa käytetään myös länsimaissa ravintolisänä ja erityisesti aktiivisesti liikkuvien ihmisten keskuudessa se on ollut hyvin suosittu. Moringa se on kasviperäinen proteiini, jolla on mieltä ja kehoa tukevia ominaisuuksia.

Moringanlehteä on päiväntasaajan seudulla jo vuosisatojen aikana käytetty ravinteikkaana ruoka-aineena. Moringaa on perinteisesti kutsuttu myös ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja se sisältää paljon mineraaleja sekä vitamiineja. 

Moringan ravinteikkain osa on sen lehti ja siksi tnämä lehdet pursuavatkin luonnon omaa vihervoimaa!

Moringanlehteä käytetään teeksi haudutettuna - joko sellaisenaan tai vaikkapa lakritsinjuurella ryyditettynä. Moringanlehteä voi myös murskata viherjauheeksi tai viherhiutaleiksi, joita voi nakata vaikkapa smoothien joukkooon.

Tässäpä siis terveytesi tueksi luomulaatuinen, raaka (raw food), villi, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa valinta, joka ei ollenkaan sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Testaa ja totea terhakoittava teho! 

Lisätiedot

  • EAN: 6430013861963
  • Ainesosat:

    Moringan lehti* (ei muita aineita)

    * = Luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Moringa
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen