Moringa-viherjauhe (Moringanlehtijauhe), 275 g

Moringa-viherjauhe (Moringanlehtijauhe), 275 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood vegaaninen
Huikean ravinteikas valinta - testaa ja totea teho!

"Superterveellinen lisä aamusmoothien sekaan, korvaa mainiosti monivitamiinit!"
- Sini

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen, kylmäpuristettu Moringa-lehtijauhe on luonnollinen puhtibuusteri. Moringa-jauhetta kutsutaan elämän eliksiiriksi sen vaikuttavien ravintoaineidensa vuoksi. Sillä on pitkät perinteet Intian kansan parissa. Nykyään sitä käytetään myös länsimaissa ravintolisänä ja erityisesti aktiivisesti liikkuvien ihmisten keskuudessa se on ollut hyvin suosittu, sillä se on kasviperäinen proteiini, jolla on mieltä ja kehoa tukevia ominaisuuksia.

Moringa leaf on päiväntasaajalla laajalti käytetty teessä ja keitoissa. Sitä on menestyksekkäästi hyödynnetty Intiassa ayurvedisessa lääketieteessä perinteisenä hoitona lukuisiin sairauksiin.

Moringa on varsinainen superfood! Se sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia. Siksipä se onkin yksi luonnon ravinteikkaimpia kasveja.

Ravitsemuksellisen erinomaisuutensa ansiosta moringaa on kutsuttu ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja niillä on erilaisia lääkinnällisiä vaikutuksia.

Suurimmat terveysvaikutukset on todettu olevan Moringan lehdillä, joita voi hauduttaa teeksi tai syödä sellaisenaan tai jauhettuna pirtelössä. Tämä moringa-jauhe onkin valmistettu juuri noista ravinteikkaimmista moringan lehdistä.

Moringan lehtijauhe on täysin puhdas luonnontuote, jonka terveysvaikutukset terhakoittavat taatusti. Testaa ja ihastu!

Käyttö kannattaa aloittaa 0,5 - 1 tl päiväannoksella.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060302240233,5060302240271
  • Ainesosat: Ainesosat: Moringan lehtijauhe*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Senegal
  • Tuotetyyppi: Moringa
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen