Moringa-jauhe, 200 g

Moringa-jauhe, 200 g
16,95 €
( 84,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Virkisty ja voimistu käden käänteessä!

“Jauhemainen monivitamiini. Loistava tuote aamusmoothien sekaan.”

- Sini

Yksityiskohdat

Mojovan moringa-jauheen avulla saat rikastetua ruokavaliotasi varsin vaivattomalla tavalla.

Tiesitkö, että moringan eli piparjuuripuun antimista on nautittu ympäri maailmaa jo vuosisatojen ajan? Tämä jo ammoisista ajoista lähtien lähes pyhän maineen omannut puu on kotoisin Intiasta, josta se on myöhemmin tuotu Etiopiaan. Tänä päivänä tämä ”Elämän puuna” tai ”Ihmepuuna” tunnettu kasvi kasvattaa suosiotaan etenkin Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

CocoVi-sarjan luomulaatuinen moringa on vihreää voimajauhetta, joka ravitsee kroppasi entistäkin ehommaksi. Tämä voittajan voimavara on jauhettu moringan vitamiini- ja kivennäisainepitoisista lehdistä.

Varsin vitalisoiva moringa sisältää kahmalokaupalla kalsiumia, magnesiumia sekä merkittäviä määriä mm. rautaa, sinkkiä, mangaania, kromia, kaliumia, proteiinia ja kuitua. Jauheen antioksidanttimäärä on korkea ja se sisältää runsaasti E-vitamiinia.

Ravitsevien ominaisuuksiensa lisäksi moringa on ekologisesti erittäin merkittävä kasvi, koska se sietää poikkeuksellisen hyvin kuivuutta ja kasvaa huomattavan nopeasti (jopa 3–5 metriä vuodessa). Moringa on siis fiksu viherjauhe ja erittäin vastuullinen valinta ruokavaliotasi rikastuttamaan.

Moringan käyttö: Moringa sopii erinomaisesti smoothieihin ja leivontaan. Nauti 1/2 tl - 2 tl päivässä, hyvillä mielin.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mojova moringakaan ei likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056281315
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Moringa-jauhe (lehdistä)*

    * = Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Moringa
  • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen