Moringa 4000 mg + Sinkki + C + B2 + B6 + B1 + B12 + kromi + biotiini + mustapippuri, 60 kpl

Moringa 4000 mg + Sinkki + C + B2 + B6 + B1 + B12 + kromi + biotiini + mustapippuri, 60 kpl
18,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Virkisty ja voimistu käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Mojova mahti-aines moringa yhdessä B- ja C-vitamiinien, sinkin, kromin sekä biotiinin kanssa kätevästi käytössäsi.

Moringa on hyvin tunnettu ja vuosisatoja käytetty terveyttä tukeva viherkasvi etenkin Intiasta, jossa se onkin hyvin tunnettu. Sitä on hyvin paljon käytetty tukemaan terveyttä aktiivisen elämän tukena sekä elvyttämään nuupahtanutta oloa. Se sisältää runsaasti lehtivihreää, antioksidantteja ja lukuisia mineraaleja, jotka ravitsevat soluja päästä varpaisiin.

Moringa on myös tunnettu verensokeria tasapinoittavasta vaikutuksestaan.

Lisänä tässä kätevästi kapseloidussa versiossa komeilevat B-ryhmän vitamiinit, C-vitamiini, sinkki, kromi sekä biotiini. Yhdessä ne tukevat ja vahvistavat elimistöäsi.

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä

PS: Ethän ylittele suositeltua annostusta tai jätä purnukkaa perheen pienimpien hyppysiin, kiitos. Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen.

Lisätiedot

  • EAN: 8435041325744
  • Ainesosat: Aineosat: Moringauute (Moringa oieifera L extr. sicc), joka vastaa 4 grammaa monringajauhetta, sinkkiglukonaatti, C-vitamiini, B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini), mustapippuriuute [Piper nigrum L. extr. sicc), josta piperiiniä 95%, Bl-vitamiini (tiamiini), kromipikolinaatti, Biotiini (H-vitamiini), B12-vitamiini (kobalamiini), Muut: Kasviperäinen mikrokiteinen selluloosa, kasvirasvahappojen magne- siumsuolat, piidioksidi ja kasviselluloosa (kapseliaine).
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Moringa